Запрошуємо на онлайн-тренінг “Як створити успішну інформаційну кампанію”

Одним із напрямків проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" Програми DOBRE є підтримка інформаційних кампаній в громадах, спрямованих на популяризацію інструментів участі, які вже впроваджені або заплановані до втілення.

Запрошуємо 7 вересня на онлайн-тренінг "Як створити успішні інформаційні кампанії".

Після тренінгу ви чітко зрозумієте основні етапи і заходи для втілення інформаційних кампаній за обраними в громадах інструментами участі.

Під час тренінгу учасники дізнаються, навіщо потрібна інформаційна кампанія та як правильно її спланувати, щоб залучити максимально велику кількість людей.

Тренінг розроблений для представників та представниць ініціативних груп з розробки та впровадження інформаційних кампаній в громадах із залучення громадян до використання інструментів участі.

Також тренінг буде корисним для представників органів місцевого самоврядування, які працюють над впровадженням інструментів участі у громаді, відповідальні за комунікацію з громадянами та створення інформаційного контенту на офіційних сторінках ТГ, депутатам, громадським організаціям, ініціативним групам та командам молодіжних працівників тощо.

 

Всіх бажаючих взяти участь запрошуємо зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/CHtJmuYYhYeg2bCR8

 

Реєстрація на захід триває до 5 вересня 18.00.

Тренінг відбудеться з 10.00 до 13.00 у форматі ZOOM-конференції. Участь безкоштовна.

Зареєстровані учасники отримають листи з посиланням на зустріч.

 

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь за тел.: 097 606 70 96 або на електронну пошту [email protected]

 

Тренінг відбудеться в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».  

02.09.2021