Залучення інвестицій

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник зустрівся з директором компанії ТОВ «АПК Співдружність України» Олексієм Гуйваном та менеджером проектів «АПК Співдружність України» Максимом Чумаком щодо встановлення ділових зав’язків у сфері будівництва підприємства по зберіганню і переробці с/г продукції.

Олексій Гуйван повідомив, що дана компанія розпочала свою діяльність ще з кінця 90-х років і займається купівлею, продажем, переробкою, зберіганням та експортом зернових та олійних культур та продуктами їх переробки. Має свої представництва в різних країнах світу (Білорусь, Україна, Бразилія, Турція, Парагвай та інші) і активно інвестує в їх розвиток.

На даний час дане товариство планує свій розвиток на території Чернігівської області, а саме в місті Ніжин завдяки розвинутому транспортному сполученню, логістичній привабливості.

В ході зустрічі представники надали свої побажання щодо розвитку свого підприємства в нашому місті та обговорили основні аспекти для залучення інвестицій.

Анатолій Валерійович запевнив, що і міський голова і депутати міської ради зацікавлені даною пропозицією та будуть всіляко сприяти у співпраці.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.11.2018