Вітаємо з Днем усиновлення

Дорогі усиновлювачі, батьки-вихователі, прийомні батьки, опікуни, піклувальники, прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення.

30 вересня День усиновлення в Україні ми відзначаємо разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності, життєвої мудрості і щирості.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

30.09.2018