Відкривається Міжнародна літня школа для студентів

Порядок денний включав наступні проекти рішень:

1. Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у квартирах, будівництво прибудови до квартири у м. Ніжині.

2. Про погодження матеріалів судової будівельно-технічної експертизи.

3. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

4. Про надання дозволу мешканцям міста на виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення газових колонок.

5. Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення газових котлів.

6. Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

7. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва.

8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 06.07.2017 року № 156 «Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у квартирах, будівництво прибудови до квартири у м. Ніжині».

9. Про надання матеріальної допомоги.

10. Про затвердження кандидатур на отримання стипендій обдарованою учнівською та студентською молоддю міста на II півріччя 2017 року.

11. Про організацію та проведення у м. Ніжині Молодіжної літньої Школи для студентів.

12. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

13. Про відзначення Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

14. Про відзначення Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Затверджено рішення про організацію та проведення Міжнародної літньої школи для студентів Польщі та Ніжина. Школа організовується з метою налагодження співпраці між вищими навчальними закладами та молоддю України і Польщі також з метою впровадження інноваційних форм освітніх заходів для студентів.

На учасників чекатиме цікава і насичена десятиденна програма, в яку входитимуть екскурсії до Верховної ради України, історичними пам’ятками Ніжина, історико-культурними місцями Києва; лекції кращих викладачів Ніжинського та Польських університетів, практичні заняття у Ніжинській міській раді з міським головою і секретарем ради, воркшоп, тренінги, круглі столи і вечірня розважальна програма. Молодіжна школа відкриється 24 серпня, триватимуть заняття до 2 вересня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

11.08.2017