Відкриття реконструйованого спортивного майданчика

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України на міському стадіоні «Спартак» відбулося відкриття реконструйованого спортивного майданчику зі штучним покриттям за участю міського голови Анатолія Лінника, заступника міського голови Сергія Дзюби, директора МЦ «Спорт для всіх» Сергія Півня та заступника директора МЦ «Спорт для всіх» Анатолія Марченка.

В ході зустрічі Сергій Півень та заступник директора МЦ «Спорт для всіх» Анатолій Марченко ознайомили з відновлювальними роботами, які проводилися на спортивному майданчику зі штучним покриттям (встановлення нового паркану навколо майданчику, заміна дошок на підлозі під штучним покриття поля, тощо). Міський голова Анатолій Лінник доручив директору МЦ «Спорт для всіх» запланувати кошти на новий бюджетний рік для виконання ремонтних робіт по благоустрою прилеглої території навколо спортивного майданчику, а саме: відсипка грунту та вирівнювання, встановлення трибун для вболівальників, урн для сміття, тощо.

Далі перевірили стан прилеглої території та благоустрій навколо спортивного майданчику для пляжного волейболу та малого футбольного поля зі штучним покриттям. Анатолій Валерійович також надав доручення Сергію Миколайовичу, запланувати кошти на новий бюджетний рік для виконання ремонтних робіт по встановлення нових трибун для вболівальників з навісами, освітленням та по периметру кожного з майданчиків зробити доріжки.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.08.2018