Відкриття малого футбольного поля

30 червня відбулося урочисте відкриття сучасного міні - футбольного поля із штучним покриттям за підтримки Народного Депутата України Олександра Кодоли. Цьому святу передувала клопітка робота, проте результат роботи перевершив усі сподівання. Відтепер наші спортсмени мають територію де можуть вільно на свіжому повітрі займатися спортом та втілювати ідею в суспільство про здоровий спосіб життя.

У заході взяли участь міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутати міської ради, ветерани АТО, спортсмени та громадськість міста.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник та подякував Олександру Михайловичу за підтримку в облаштуванні малого футбольного поля.

Олександр Кодола привітав з відкриттям та оголосив подяки Міністра молоді та спорту України Ігора Жданова за досягнення високих спортивних результатів.

Право першого символічного удару по м’ячу надано депутату Верховної Ради України Олександру Кодолі.

По закінченню свята організатори запропонували всім стати ще й учасниками Всеукраїнського Олімпійського дня, який проходить сьогодні в усіх містах України. Учасники заходу вийшли на бігову доріжку, де їх чекав головний суддя Олімпійського забігу Сергій Білодід. І після його команди всі учасники пробігли дистанцію в 400 метрів.

Після урочистої церемонії відкриття проведено дружню зустріч з міні-футболу серед команд навчальних закладів та футбольних клубів міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

30.06.2018