Відкриття комп’ютерного класу в територіальному центрі

31 березня народний депутат України Кодола О .М., помічник народного депутата Стратілат Т. М. та перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Олійник Г. М. відвідали Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування. Приводом візиту стало відкриття комп’ютерного класу для літніх людей та осіб з інвалідністю за підтримки та допомоги народного депутата України Кодоли О. М.

Подія для центру значна, адже одним з важливих напрямків в роботі соціальної сфери є підвищення рівня життя старшого покоління, підтримка їх соціально-культурної активності, адаптація до сучасних умов життя і комп’ютерних технологій.

Директор територіального центру Шаповалова І. М., присутні на заході громадяни літнього віку подякували Кодолі О. М. за допомогу і піклування та мали можливість поспілкуватись з гостями і обговорити нагальні питання.

Також всі бажаючі змогли прийняти участь в акції «Єднання», де мали можливість створити власноруч колекцію писанок для прикрашання пасхального дерева.

Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування

04.04.2017