Відбувся особистий прийом міського голови

У вівторок 12 лютого відбувся особистий прийом громадян міського голови Анатолія Лінника на якому також були присутні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, т.в.о.начальника відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник відділу земельних відносин Валентина Місан, технічний директор КП «СЕЗ» Сергій Доміканов, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник сектора з питань кадрової політики Ольга Чепуль, начальник відділуроботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 10 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про виділення земельної ділянки під забудову для багатодітної родини(запропонували звернутися у відділ земельних відносин та на пільгових умовах обрати вільну земельну ділянку); про відключення від централізованого опалення, спірне питання по гаражу, про присвоєння адрес, про капітальний ремонт даху(зробити співфінансування).

Також були заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у виділенні коштів на придбання ліків для хворої дитини(гроші повинні виділити з міської програми орфанних захворювань) , скарга на сусідів, працевлаштування онука з вадами зору(запропонували звернутися до міського центру зайнятості), про звільнення з роботи тощо.

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадаємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21)

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.02.2019