Відбулося засідання виконкому

18 листопада, за дорученням міського голови Олександра Кодоли, перший заступник міського голови Федір Вовченко провів чергове засідання виконавчого комітету.

На порядок денний внесено 10 проектів рішень.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко подала на розгляд проекти рішення про постановку на квартирний облік, затвердження рішень, внесення змін до кварт облікової справи та надання кімнат у гуртожитку та про переоформлення особового рахунку.

Начальник КП «Виробниче управління комунального господарства» Володимир Шпак подав проект про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами КП «Виробниче управління комунального господарства».

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко підготував проект про тимчасове призначення перевізника для виконання перевезень на автобусному маршруті загального користування №8 та №17. Оскільки на даному маршруті вже тривалий час не має перевізника. Попередньо проводилося два конкурс по призначенню перевізника на даному маршруті, але охочих не було.

Начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш винесла на розгляд проект про організацію проведення Новорічного ярмарку з продажу ялинок та сосен. Члени виконавчого вирішили організувати у період з 15 по 31 грудня 2021 року продаж ялинок та сосен на території асфальтованих майданчиків за адресою: м. Ніжин, вул. Набережна Вороб’ївська, 1А; вул. Незалежності, 40Л; вул. Покровська (біля Покровської церкви).

Начальник сектора з питань звернень громадян Ірина Назаріна подала на затвердження проект рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко підготував проект рішення щодо нагородження ніжинських спортсменів.
Начальник служби у справах дітей Наталія Рацин подала проекти рішення, які стосувалися соціального захисту дітей, надання статусу дитині позбавленої батьківського піклування, затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність негайно відібрання малолітньої дитини.

Оксана Шумейко про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині. Члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо розміщення товариству з обмеженою відповідальністю «Ліга-2» об’єкту благоустрою - майданчика для послуг з паркування автомобільного транспорту відвідувачів торговельного центру «НІЖИН СІТІ» загальною площею 240,0 кв.м. за адресою: м. Ніжин, вул. Батюка, біля буд. 9 терміном на 5 рік. До міського бюджету щомісяця буде надходити 5 184 грн.
Всі рішення підтримані одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

18.11.2021