Відбулося засідання виконавчого комітету

18 січня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання розглянули проєкти рішення щодо захисту прав та інтересів дітей, культурних, майнових питань та про стан війсково-облікової дисципліни.

Начальник відділу економіки Геннадій Тараненко виніс на порядок денний проєкт про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, фізичній особі - підприємцю Ворошиловій Оксані Анатоліївні. Цей тариф встановлюється для опалення ДНЗ «Ніжинський професійний агарний ліцей Чернігівської області» з метою здешевлення вартості теплової енергії для бюджетної установи.

Начальник управління соціального захисту населення Валентина Кулініч подала на розгляд проєкт рішення положення у новій редакції про порядок реєстрації імені помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко подала проєкт про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за грудень 2023 року та про організацію проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Усі рішення ухвалені одноголосно.  

18.01.2024