Відбулося засідання виконавчого комітету

30 червня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету розглянули проекти рішень, які стосувалися бюджетних, майнових, соціальних питань, вирішення земельних спорів.

Зокрема прийняли рішення про надання матеріальної допомоги 37 мешканцям громади, в тому числі багатодітному батьку, який виховує 4 неповнолітніх дітей. Варто зазначити, що трьом діткам з даної родини організовано поїздку до Іспанії. Загалом міська влада разом благодійною асоціацією Іспанії «Іди з нами» направляє 25 діток з категорійних родин до Іспанії до кінця літа. Ці діти під час поїздки відвідають ще вісім країн, де буде організоване цікаве дозвілля.

Прийняли рішення стосовно надання дозволу на розміщення тимчасових споруд, продовження та відмови розміщення тимчасових споруд відповідно до звернень. А також, надали дозволи на роботу літніх майданчиків за заявами підприємців.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко доручив відділу самоорганізації населенню та комунальному підприємству Варта перевірити дозвільні документи на роботу всіх літніх майданчиків у місті.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко подала на розгляд проект рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету з урахуванням звернень головних розпорядників коштів. Зокрема пропонується виділити кошти з однієї із місцевих програм на перевезення, харчування військовослужбовців, на матеріально-технічне забезпечення тероборони, придбання паливно-мастильних матеріалів. А також виділення коштів на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, на облаштування укриттів у двох школах міста у віддалених мікрорайонах. Ці кошти запропоновано виділити через перерозподіл видатків бюджету.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

30.06.2022