Відбулося засідання виконавчого комітету

23 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто проект рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання по ТОВ «КРАТО-НТ».

Під час розгляду проекту були присутні мешканці будинків, яких обслуговує дана компанія. Ніжинці висловлювали незадоволення від отриманих послуг. А саме, мешканці говорили, що в їх квартирах недостатньо тепло та не має в місті регіонального представника від ТОВ «КРАТО-НТ», щоб оперативно розв'язувати питання.

Міський голова Олександр Кодола поставив вимогу до ТОВ «КРАТО-НТ». По-перше, забезпечити надання якісних послуг. По-друге, температурний режим в приміщеннях повинен відповідати затвердженим нормам та вимогам. По-третє, повинна бути комунікація з мешканцями, щоб оперативно розв'язувати нагальні питання. По-четверте, здійснити перерахунки за тепло, якщо послуги надавалися неякісні послуги. А також, негайно перевірити разом з мешканцями будинків, обстежити їх будинки та визначити, яка надходить температура до їх будинків, щоб в майбутньому не було ніяких проблем.

Олександр Михайлович підкреслив, що міська влада на боці громадян та всіляко буде їх підтримувати. Неприпустимо залишати людей без тепла в току пору року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

23.12.2021