Відбулося засідання виконавчого комітету

На порядку денному було сім проектів рішень та «Різне».

Першим питанням порядку денного було «Про затвердження фінансових планів підприємств комунальної форми власності на 2017 рік». Проект рішення підготовлений на основі фінансових планів підприємств міської комунальної форми власності на 2017 рік. Серед них: -КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства»; - КП «Служба єдиного замовника»; - КП «Керуюча компанія «Північна»; - ДКП «Комунальний ринок» та ДП «Критий ринок «Прогрес»; - КТВП «Школяр»; - КП «Оренда комунального майна»; - КП ТРК «Ніжинське телебачення»; - КП «Міський фонд підтримки підприємництва»; - КП «Відділ архітектурно-технічного планування та проектування»; - Ніжинська міська газета «Вісті»; - КП «Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва»; - КП «Виробниче управління комунального господарства».

Також було прийняте рішення «Про заохочення голів органів самоорганізації населення за підсумками роботи у ІV кварталі 2016 року».

Як доповіла начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, - станом на 01.01.2017 року в місті налічується 21 голова вуличних комітетів, які, на жаль, не в повному обсязі з об’єктивних та суб’єктивних причин охоплюють своєю діяльністю територію Ніжина. До всіх голів вуличних комітетів висувалися вимоги щодо контролю з їх боку за санітарним станом закріплених територій, ефективну та відповідальну співпрацю з населенням щодо видачі довідок на їх звернення в організації та установи різного рівня.

Найбільш активно, відповідально та ефективно у IV кварталі поточного року реалізували свої повноваження такі голови вуличних комітетів : Бакумович Л.І., Федорцева В.В., Криломака Г.А., Глазиріна Т.К., Хонда О.М., Гризун К.І. , Примак В.О.

Одноголосним рішенням членів виконавчого комітету були прийняті також наступні проекти:

- Про звільнення земельних ділянок від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, які встановлені з порушенням вимог чинного законодавства України;

- Про затвердження подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в м.Ніжині

- Про визначення виконавцем послуг;

- Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини;

- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про фінансування проведення Всеукраїнського конкурсу трубачів імені Тимофія Докшицера».

У «Різному» член виконавчого комітету та голова громадської ради Володимир Дорохін доповів про проведене засідання ради та зачитав орієнтовний план консультацій із громадськістю.

Під кінець засідання міський голова Анатолій Лінник привітав членів виконавчого комітету із наступаючим Новим роком: «За весь рік Ваша явка присутності ніколи не знижувалася нижче 70 відсотків. До того ж ми неодноразово змушені були збиратися на позачергові засідання. Все це свідчить про Вашу високу відповідальність та професійність. Щиро дякую Вам за роботу, співпрацю та підтримку».

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

29.12.2016