Відбулося засідання робочої групи з розробки Плану вдосконалення послуг «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів»

11 серпня відбулося засідання робочої групи з розробки Плану вдосконалення послуг «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів» за участю міського голови Олександра Кодоли, першого заступника міського голови Федора Вовченка, фахівців різних галузей міста.
«Наша громада є логістичним центром регіону, яка стрімко та планомірно розвивається. Найважливішою ознакою розвитку є системність та врахування думки мешканців нашої громади», - наголосив міський голова Олександр Кодола.
Перед розробкою Плану покращення послуг дороги і тротуари на 2021-2026 роки було проведено соціологічне дослідження, за підсумками якого виявлено, що стан доріг та тротуарів найбільше турбує мешканців.
План покращення послуг утримання та ремонту комунальних доріг та тротуарів дасть можливість зробити комплексний аналіз стану доріг та тротуарів, а також сформувати завдання на найближчі роки з чіткими термінами та відповідальними особами за їх реалізацію.
Під час засідання було презентовано економічний профіль громади. Разом з координатором Програми «DOBRE» Наталією Сафроновою та експертом з послуг місцевого самоврядування Максимом Бурдавіцином обговорили ймовірні варіанти закупівлі техніки для виконання робіт по місту за фінансування програми «DOBRE» та співфінансування  місцевого бюджету. Загальна сума проекту складе близько 1 млн. 300 грн. для придбання спеціалізованої техніки.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю    


12.08.2021