Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю

На своєму засіданні комісія розглянула проекти рішення, які будуть подаватися на затвердження на чергову дев’ятнадцяту сесію міської ради.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко доповіла по чотирьом проектам рішення: Про внесення змін до рішення міської ради 7 скликання від 21-26 січня 2016 року «Про міський бюджет м.Ніжина на 2016 рік», Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік, Про міський бюджет м.Ніжина на 2017 рік, Про продовження дії рішення 4 позачергової сесії Ніжинської міської ради 7 скликання від 24.12.2015 року №3-4/2015 «Про затвердження мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра нерухомого майна, що надається в оренду у 2016 році».

Також відповідно до змін до законодавства були подані до розгляду проекти рішення: «Про внесення змін до Статуту Комунального лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради Чернігівської області та затвердження його в новій редакції» та «Про внесення змін до Статуту Комунального лікувально-профілактичного медичного закладу «Ніжинський міська стоматологічна поліклініка» та затвердження його в новій редакції». Члени комісії рекомендували дані проекти рішення включити в порядок денний чергової 19 сесії з голосу.

Також на комісії був розглянутий блок земельних питань. Це проекти рішень, що стосуються поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам та фізичним особам, внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

23.12.2016