Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

23 грудня у малій залі міськвиконкому відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь 11 членів виконкому, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник фінансового Управління Людмила Писаренко та ЗМІ.

Позачергове засідання виконавчого комітету скликали в зв’язку з необхідністю прийняття рішень виконавчим комітетом перед розглядом проекту бюджету на 2020 рік Ніжинською міською радою на пленарному засіданні, яке відбудеться 23 грудня.

На порядок денний було винесено 2 проекти рішень:

1. Про бюджет Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

2. Про індикативні прогнозні показники бюджету Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2021- 2022 роки.

Людмила Писаренко проінформувала щодо проекту бюджету Ніжинської міської ОТГ на 2020 рік та прогнозу бюджету Ніжинської міської ОТГ на 2021–2022 роки.

Подані проекти рішень були детально розглянуті та одноголосно підтримані членами виконавчого комітету. Детальніше з ними можна ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1785/rshennya-vikonavchogo-komtetu-priynyat-23-grudnya-2019-roku-.html .

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

23.12.2019