Відбулося чергове засідання виконкому

26 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. В ході засідання було розглянуто ряд проектів рішень, які стосуються питань життєдіяльності міста. 

Першим питанням розглянули проект про виконання бюджету Ніжинської міської територіальної громади за перший квартал 2022 року.  За перший квартал, не зважаючи на активні бойові дії та воєнний стан, програма бюджету виконана. Але, з огляду на ситуацію, в другому кварталі очікується значне недоотримання бюджету. Варто зауважити, що детальний аналіз виконання бюджету поточного року викладено в пояснювальній записці на 50 сторінок, що 6 травня було розміщено на сайті Ніжинської міської ради. 

Також, були розглянуті питання внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 07 жовтня 2021 року №379 «Про затвердження норм вивезення твердих побутових відходів на території Ніжинської територіальної громади на 2021-2025 роки», та Про внесення змін до пунктів 2 та 3 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 04 квітня 2022 року №70 «Про встановлення тарифу та внесення змін часу роботи і графіки руху автобусів на маршрутах загального користування на період дії воєнного стану». Згідно з цим рішенням передбачається зміна графіку міського транспорту. Раніше міський пасажирський транспорт перевозив пасажирів з 7:00 – 18:00, тепер рух маршруток триває з 6:00 та до 22:00. 

У робочому порядку розглянули рішення Про надання дозволу КТВП «Школяр» використовувати потужності закладів освіти для потреб не пов’язаних із забезпеченням освітнього процесу. Варто відмітити, що протягом повномасштабної військової агресії рф на території України працівники та керівництво КТВП «Школяр» долучалися до допомоги не лише військовослужбовцям ,а й забезпечували гарячим харчуванням медичні установи Ніжина. 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

26.05.2022