Відбулося чергове дев’яте засідання виконавчого комітету

Порядок денний засідання, яке відбулося 16-го березня у малому залі, містив сім проектів рішень та чотири питання у «Різному».

Зокрема було розглянуто наступне:

- Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у квартирах, будівництво прибудови до квартири у м. Ніжині;

- Про звільнення земельних ділянок від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, які встановлені із порушенням вимог чинного законодавства України;

- Про надання матеріальної допомоги;

- Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини;

- Про відзначення з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. По цьому питанню міський голова Анатолій Лінник запропонував нагородити Лукача Василя Степановича, директора ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти та науки та з нагоди ювілею не Грамотою, а Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

- Про доповнення додатку 2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.08.2016 р. № 236 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2016-2017 н.р.»;

- Про затвердження порядку відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в м. Ніжині. Поданий проект рішення було вирішено відправити на доопрацювання та повернутися до повторного розгляду на наступному засідання виконавчого комітету.

У «Різному» розглядалося звернення Народного депутата України Гузя І.В. щодо відзначення 95-ої річниці проголошення Білоруської Народної Республіки. Під час його розгляду секретар міської ради Валерій Салогуб наголосив на тому, що необхідно заходи щодо виконання звернення погодити з Міністерством закордонних справ України. Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко запропонував інформацію прийняти до відома та доручити керуючому справами виконавчого комітету Сергію Колеснику вивчити питання історичного обґрунтування відзначення 95-ої річниці проголошення Білоруської Народної Республіки на державному рівні.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

17.03.2017