Відбулось засідання виконкому

13 січня перший заступ міського голови Федір Вовченко провів чергове засідання виконавчого комітету. У засіданні взяли участь 5 членів виконавчого комітету, заступник міського голови Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, секретар міської ради Юрій Хоменко, радник міського голови Ольга Орел.

 На порядок денний було винесено 11 проектів рішень. А саме,  про надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію, про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Солід Теплоенерго», ПП «Тепло-енергія-Плюс», ПП «МАРКОНІ ПЛЮС» та фізичній особі-підприємцю Ворошиловій Оксані Анатоліївні, про фінансування заходів програми розвитку культури, мистецтва  і охорони культурної спадщини на 2022 рік, про виготовлення брендованої сувенірної продукції, про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини, про створення прийомної сім’ї та влаштування дитини.

Також було розглянуто питання про внесення змін до пункту 1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 23 квітня 2020 року №129 «Про затвердження норм   споживання комунальних послуг»

Любов Ісєнко в.о. директора ТОВ «НіжинТеплоМережі»  зауважила , що з січня 2022 року пропонується знизити норми споживання послуги з постачання теплової енергії  для житлових будинків без вузлів  комерційного обліку. Це означає, що пересічним ніжинцям, які мешкають у багатоквартирних будинках, і де не встановлено лічильники на теплопостачання буде зменшено оплату за опалення. А саме для 1-2-3-4 поверхових будинків пропонується встановити норму на рівні 0,185 Гкал/м2 замість 0, 219  Гкал/м2, для 5 і більше поверхів на рівні 0,148 Гкал/м2.

 Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали всі винесені рішення.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

20.01.2022