Відбулось засідання виконавчого комітету. «Покровський ярмарок – 2021» перенесено, до оголошення Кабміном «зеленої» зони на території Ніжина

Сьогодні, 24 вересня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка.

На порядок денний винесено один проект рішення – «Про перенесення Ніжинського «Покровського ярмарку – 2021».

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.09.2021 року, виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив перенести Ніжинський «Покровський ярмарок – 2021», проведення якого заплановано 07-10 жовтня 2021 року, до оголошення Кабінетом Міністрів України «зеленої» зони на території міста Ніжина.

Головному розпоряднику коштів Ярмарку – комунальному підприємству «Комунальний ринок» були надані доручення забезпечити повернення коштів учасникам Ярмарку, сплачених ними за участь у Ярмарку. Повернення коштів здійснюватиметься за заявою учасника Ярмарку, поданого відповідно до чинного законодавства України.

  Про порядок повернення коштів сплачених за участь у Ніжинському Покровському ярмарку - 2021 року див. за посиланням https://nizhynrada.gov.ua/.../pokrovskiy-yarmarok-2021-roku

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

24.09.2021