Відбулось засідання виконавчого комітету

16 вересня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету. В засіданні взяли участь сім членів виконавчого комітету, заступник міського голови Ірина Грозенко, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел, керівники відділів та управлінь.

На порядок денний запропоновано 15 проектів рішень. Зокрема, «Про внесення змін до опису меж звичайної виборчої дільниці №740945 та внесення подання до Центральної виборчої комісії». У зв’язку з поданням Державному реєстру виборців виконавчим комітетом Ніжинської міської ради інформації щодо присвоєння адреси   м.Ніжин, вул.Овдіївська, 185Б, даний будинок включено до адресного реєстру та пропонується віднести до меж звичайної ВД №740945.

Прийняли ряд важливих рішень для організації та проведення Ніжинського Покровського ярмарку – 2021. Затвердили дні проведення ярмарку (з 7 по 10 жовтня),  план проведення, відповідальних осіб, орієнтовний кошторис тощо.

Затвердили рішення «Про створення комісії з проведення інвентаризації водних об’єктів на території Ніжинської територіальної громади». Міський голова Олександр Кодола зазначив, що буде особисто брати участь у розробленні та затвердженні переліку водних об’єктів на території Ніжинської територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

16.09.2021