Відбулось засідання виконавчого комітету

24 червня, за дорученням міського голови Олександра Кодоли, перший заступник міського голови Федір Вовченко провів чергове засідання виконавчого комітету.

На порядок денний винесено 11 проєктів рішень щодо відшкодування коштів перевізникам, відзначення з нагоди Дня Конституції України, з нагоди ювілею, організації проведення ярмарку до загальноміського свята Івана Купала, надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях, розміщення тимчасових споруд тощо.

Одноголосно підтримали рішення «Про розміщення тимчасових споруд». А саме, затвердили висновки (рекомендації) комісії викладені у протоколах засідань комісій з погодження розміщення тимчасових споруд та засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі на об’єктах благоустрою щодо розміщення:

1.фермерським господарством «Ніжин Агроінвест» тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (палатки для торгівлі сезонними фруктами), загальними площами 4,0 кв.м. кожна за адресами: м. Ніжин, вул. Шевченка, поряд з ринком «Афганець», вул. Московська, біля входу в міськлікарню, вул. Гоголя, на перехресті з вул. Московська, м. Ніжин, пл. М.Заньковецької, біля кіоску «Насіння».

 2.фізичною особою-підприємцем Дегтяренком Богданом Анатолійовичем тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (пересувного об’єкта – каво-машини) загальною площею 8,0 кв.м. за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, біля універмагу «Прогрес» терміном на 1 рік.

 3. фізичною особою-підприємцем Переднім Дмитром Івановичем тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (пересувного об’єкта – автоприцепа для торгівлі) загальною площею 7,0 кв.м. за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, біля буд. 126 терміном на 1 рік.

Під час прийняття даного рішення перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив, що всі повинні працювати в правовому полі та сплачувати податки до місцевого бюджету.

Прийняли рішення про внесення змін до фінансових планів КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Ніжинський міський пологовий будинок. У зв’язку з підписанням договорів з НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій терміном дії до 31.12.2021 року, в якому визначена нова вартість медичних послуг та виникає потреба внесення змін до фінансових планів медичних закладів.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

24.06.2021