Відбулось засідання комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста

21 червня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Голова комісії Андрій Деркач розпочав засідання з обговорення звернень громадян Ніжина. У ході обговорення дійшли висновку, що, слід відправити питання на доопрацювання у зв’язку з рядом питань, які виникли під час розгляду звернень (здебільшого потрібно було обстежити земельні ділянки, їх розташування і межі).

Потому перейшли до обговорення проектів рішень:

- Про внесення змін до додатку рішення Ніжинської міської ради від 26.12.2016 року № 19 – 19/2016 «Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2017 рік».

- Про скасування п.п 1.2 п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 21 серпня 2008 року № 432 «Про індивідуальне житлове будівництво в місті Ніжині».

- Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність.

- Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, припинення права користування земельними ділянками.

Ухвалили винести вище зазначені проекти рішень з доповненнями і уточненнями на розгляд 27 сесії міської ради VIIскликання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

21.06.2017