Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

12 липня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. На порядку денному було 8 проектів рішень та 8 проектів рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1.Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на об'єктах нерухомого майна в м.Ніжині.

2.Про надання дозволу мешканцям міста на виготовлення за власні кошті проектно-кошторисної документації на будівництво каналізаційної мережі від домоволодіння до існуючих мереж централізованого водовідведення міста.

3.Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання та виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення індивідуального опалення.

4.Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

5.Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині.

6.Про втрату чинності рішення виконавчого комітету від 07.02.2008р. №51 «Про встановлення тарифу однієї години паркування автотранспорту на платних місцях паркування дочірнього підприємства «Ніжинжитлосервіс» КП «СЕЗ».

7.Про погодження режиму роботи.

8.Про присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області».

9.Про надання дозволу на переведенням житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію.

10.Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині.

11.Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул.Шолом Алейхема).

12.Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул.Ніжатинська).

13.Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (ТОВ ВКФ «Дім»).

14.Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (ТОВ «Поділконцептінвест»).

15.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

16.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

17.Про надання матеріальної допомоги.

Різне:

1.Про виконання доручення щодо обстеження санітарного стану фонтана у паку ім.Т.Г. Шевченка .

2.Про виконання доручення щодо орієнтирів пошуку рішень "Про затвердження детальних планів територій в м. Ніжині Чернігівської області" (скореговані матеріали).

3.Про розгляд листа ГО «Ніжинське антикорупційне бюро» Коваленка С. щодо встановлення гранітного каменя-стели з нагоди 370-ої річниці створення Ніжинського полку.

4.Про недопущення розміщення на вулицях м. Ніжина некоректних оголошень.

5.Про можливість встановлення пристроїв обмеження руху автомобільного транспорту на вул. Гімназійній.

6.Про вжиття заходів безпеки під час проведення косовиці на центральних вулицях міста.

Одне з питань порядку денного щодо присвоєння звання «Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області», щодо якого доповідала заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій. Вона наголосила, що місто Ніжин має 20 майстрів, які кожні три роки повинні офіційно підтверджувати свій статус. І в цьому році ще двоє митців подали заявки на статус «Народного майстра м.Ніжина» (працюють в техніці декупаж та різьбляр).

Майже всі питання порядку денного прийнялись одноголосно, лише в деяких необхідно виправили технічні помилки. А проект рішення «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Ніжині» не підтримали у зв'язку зі змінами у законодавстві, які вступають в дію з 23 липня 2018р. щодо розміщення зовнішньої реклами на елекроопорах.

У «Різному» розглядали лист ГО «Ніжинське антикорупційне бюро» Коваленка С. щодо встановлення гранітного каменя-стели з нагоди 370-ої річниці створення Ніжинського полку. У цьому році святкування припадає на 20 липня 2018. Тому з нагоди відзначення ювілейної дати громадська організація пропонує встановити пам'ятний знак та виконати благоустрій прилеглої території.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

12.07.2018