Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 4 березня, виконавчий комітет Ніжинської міської ради розглянули та затвердили 11 проектів рішень культурного, соціального та архітектурно-дозвільного спрямування.

Члени виконавчого комітету затвердили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 50 учасникам АТО/ООС на реабілітацію, оздоровлення та вирішення соціально-побутових проблем. Міський голова Олександр Кодола зазначив, що даний вид матеріальної допомоги минулого місяця також отримало 50 учасників АТО/ООС і міська влада максимально сприятиме та надаватиме допомогу нашим захисникам.

Начальник управління культури й туризму Тетяна Бассак представила проекти рішення про встановлення меморіальних дошок. Одна з них – Денису Яковенку, учаснику АТО, який віддав своє, життя захищаючи Україну, інша – Лесі Коцюбі, літературознавцю, яка була репресована.

Також затвердили рішення про пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування (116 осіб) та осіб, які супроводжують дітей з інвалідністю (нині таких 22 особи).


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна 

04.03.2021