Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

05 жовтня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Оліника. У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ. На порядку денному було 2 проекти рішення та 5 проектів рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1.Про видалення зелених насаджень м. Ніжина.

2.Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення індивідуального опалення.

3.Про надання дозволу управлінню освіти Ніжинської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації.

4.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

5.Про надання дозволу зареєструвати право на спадщину в ТСЦ МВС № 7443.

6.Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (Товариство з обмеженою відповідальністю « Поділконцептінвест», код ЕДПРОУ - 40419082 )

7. Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 06.09.2018 № 296 «Про фінансування заходів міської програми «Молодь Ніжина» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 21.12.2017 року № 5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

Різне:

1.Про розгляд листа від перевізників щодо внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 16.05.2018 р.№155 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 19.04.2018 р.№ 116 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом».

2.Про розгляд листа голови Ніжинського відділення ГО «Чернігівське козацтво О.В.Харченка щодо передачі в оренду приватному підприємству зупинкових комплексів у м. Ніжині».

3. Про відновлення вуличного освітлення по провулку Урожайному та по вулиці Гончара.

4. Про перевірку якості асфальтної суміші, яка використовується для ремонту доріг.

5. Про відновлення зелених насаджень після видалення старих (біля торгового центру «Україна») та суші-бару по вул.Шевченка.

Далі перейшли до розгляду порядку денного. Всі питання розглянули та проголосували одноголосно, лише в деяких питаннях внесені технічні правки.

В «Різному» розглянули листа від перевізників щодо внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 16.05.2018 р.№155 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 19.04.2018 р.№ 116 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом». В даних листах ТОВ «Пассервіс», ПП «Омнібус Н» та ФОП Супруненка І.В. просять скоригувати тарифи на перевезення у громадському транспорті та встановить вартість проїзду, а саме:

1.Для перевезення пасажирів автомобільним транспортом 5. 50 грн. за одну поїздку.

2. Безкоштовно перевозити, при пред’явленні посвідчення, пасажирів наступних пільгових категорій:

- учасників бойових дій;

- осіб з інвалідністю внаслідок війни(інвалідів війни всіх груп);

- осіб з інвалідністю першої групи;

- дітей з особливими потребами ;

- осіб з інвалідністю по зору 1 групи (безстроково),

- осіб з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи 1 категорії,

- учасників АТО та членів сім’ї загиблого в АТО;

3. За пільговим тарифом перевозити при пред’явленні посвідчення, наступні пільгові категорії :

- постраждалих в наслідок Чорнобильської катастрофи 2 категорії;

- осіб з інвалідністю 2 групи,

- особу, яка супроводжує особу з інвалідністю 1 групи та дитину з особливими потребами;

- пенсіонерів за віком;

по 3.50 грн. за одну поїздку.

4. Перевозити учнів загальноосвітніх навчальних закладів за пільговим тарифом: в дні навчань та суботу 1 грн., в решту днів та під час канікул 3.00 грн. за одну поїздку, при пред’явленні учнівського квитка.

Григорій Миколайович надав доручення начальнику відділу транспортута зв’язку Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Віктору Карпенку підготувати відповідний проект рішення для оприлюднення та винесення для розгляд на засідання виконавчого комітету.

06.10.2018