Відбулось чергове засідання комісії по законності

06 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, керуючий справами Сергій Колесник, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1.Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель міста Ніжина.

2.Про внесення змін до рішення міської ради VII скликання від 21 грудня 2017 року №6-34/2017 «Про міський бюджет м.Ніжина на 2018 рік».

3. Про внесення змін в Паспорт міської програми реалізації повноважень міської ради у галузі земельних відносин на 2018 рік (Додаток 16) до рішення Ніжинської міської ради №5-34/2017 від «21» грудня 2017р. «Про затвердження бюджетних програм місцевогог значення на 2018 рік».

Після розгляду порядку денного було розглянуто звернення мешканців міста гр.Красновида С.В. щодо надання пільгової ставки податку на сплату за нерухоме майно «Дитячий садочок» який знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул.Гончарна, 19-а. В ході обговорення комісія надала роз'яснення та запропонувала заявнику звернутися з відповідною заявою до виконавчих органів влади.

Проекти рішень були детально розглянуті, одноголосно підтримані для винесення на розгляд позачергової сесії міської ради, яка відбудеться 9 липня.

В різному Олег Вікторович ознайомив членів комісії та присутніх з попередніми протокольними дорученнями та запитами, які надавались відповідним служба, а саме: демонтаж пам'ятного знаку міліціонерам у сквері Гоголя (підпадає під декомунізацію), заміна дерев'яної електроопори біля буд.№3 по вул.Садовій в м.Ніжині та врегулювання перехрестя вулиць Об'їжджа-Шевченко-3-й мікрорайон(проводиться реконструкція).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.07.2018