Відбулось чергове засідання комісії по законності

30 березня в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Григорій Олійник, депутати міської ради, представники громадськості, ЗМІ. Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про присвоєння адрес.

2. Про внесення змін до рішень Ніжинської міської ради.

3. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ніжина».

4. Про затвердження опису Герба, Прапора та Хоругви міста Ніжина Чернігівської області.

5. Про внесення змін та доповнень до рішення Ніжинської міської ради від 15.11.2017 року №8-312017 «Про приєднання дочірнього підприємства «Критий ринок «Прогрес» Державного комунального підприємства «Комунальний ринок» до комунального підприємства Державне комунальне підприємство» «Комунальний ринок».

6. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Ніжина та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, а також кредитів, наданих під державні гарантії.

7. Про внесення змін до рішення від 01.03.2018 «Про продовження дії договору оренди цілісного майнового комплексу від 24 грудня 2003 року з ТОВ «НіжинТеплоМережі» №27-36/2018.

8. Про передачу служби щеплень з КЛПЗ «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М.Галицького» до КЗ «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

9. Про створення робочої групи для пошуку приміщення та вирішення супутніх питань по перенесенню відділу РАЦС Ніжинського міськрайонного управління юстиції.

10.Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Ніжина Чернігівської області.

11.Про затвердження розрахункової схеми розміщення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва по вул. Переяслівська, м.Ніжин, Чернігівської області.

12. Про припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

13.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

14. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання юридичним особам.

15. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення власнику нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

16.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, внесення зміни в рішення міської ради.

Різне.

Депутати розглянули і детально обговорили всі проекти рішень, внесли зміни у уточнення, напрацювали відповідні протокольні доручення. Проекти рішень було рекомендовано винести на розгляд 37 сесії міської ради, яка відбудеться 11 квітня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

02.04.2018