Відбулася щотижнева оперативна нарада

 24 січня, за дорученням міського голови Олександра Кодоли, перший заступник міського голови Федір Вовченко провів щотижневу оперативну нараду. У засіданні взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, керівники управлінь та відділів.
Керівники медичних установ прозвітували, що стан захворюваності на ГРВІ та на COVID-19 збільшився.
На ГРВІ за звітний період захворіло 560 осіб, з них 201 дитина.
За попередній тиждень на COVID-19 захворіло 172 особи, проти 99. Захворіло 15 дітей на COVID-19.
До міської лікарні госпіталізовано 33 особи, з яких 17 мали підтверджений діагноз COVID-19. Летальних випадків 4, проти 6 за попередній період.
На ранок 24 січня 2022 року у міській лікарні перебуває 37 пацієнтів з діагнозом COVID-19 та 18 осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію.
На амбулаторному лікуванні за напрямком COVID-19 перебувало на 228 осіб, 417 контактних осіб.
У Ніжинській територіальній громаді з початку вакцинації пройшли повний курс щеплення 61% дорослого населення, бустерну дозу отримали 232 особи, за попередній тиждень провакцинувалися 507 осіб.
У Ніжинському пологовому будинку 20 дітей, з них 8 хлопчиків та 12 дівчаток.
Керівники управлінь та відділів прозвітували про виконанні заходи на попередньому тижні та окреслили плани на поточний тиждень.
Перший заступник міського голови Федір Вовченко звернув увагу комунальних служб на очищення доріг та тротуарів від снігу. Доручив комунальному підприємству «ВАРТА» контролювати прибирання прилеглих територій магазинів від снігу.
Обговорили порядок та умови надання у 2022 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

24.01.2022

Попредня новина:

Ми сильні, допоки єдині!

Наступна новина:

Дорогі студенти!