Відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

03 грудня відбулась щотижнева комунальна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень. Присутні обговорили проблемні питання щодо проходження опалювального сезону 2020-2021 р.р.

Під час наради були розглянуті листи-звернення ніжинців щодо: неякісного надання та збоїв роботи опалення по вул. Прилуцька, буд. 158 та по вул. Б.Хмельницького, буд. 20; ремонтних робіт по заміні каналізаційного стояка по вул. Московська, буд.15В; огляду будівельних конструкцій з метою спостереження за деформаціями за допомогою маяків в житловому будинку за адресою: вул. Шевченка, 101А. Для вирішення питань керівникам відповідних служб були надані протокольні доручення.

Також під час наради порушувалися питання щодо: відновлення твердого покриття після ремонту теплових мереж, що проводилися ТОВ "НіжинТеплоМережі", організованої торгівлі ялинками та облаштування торгівельних майданчиків для їх продажу, роботи техніки в зимовий період, закупівлі для техніки додаткових щіток та інших обладнань для покращення прибирання снігу по місту, тощо.    

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   

03.12.2020