Відбулася робоча зустріч з керівництвом програми DOBRE

23 грудня відбулася зустріч керівництва міста з в.о. керівника програми DOBRE Юлією Єсмухановою та старшим програмним спеціалістом Наталією Сафроновою.

Слід відмітити, що Ніжинська територіальна громада стала першою громадою, яку відвідало керівництво програми після офіційного оголошення переможців проекту. Ніжинська громада стала однією з 25-ти громад-переможців Конкурсу (всього взяло участь 96 громад-учасників). Під час візиту було обговорено сфери життєдіяльності міста та проблеми, що можуть бути вирішені за підтримки проекту DOBRE. Впродовж наступних двох років Ніжинська громада разом з фаховими спеціалістами Програми співпрацюватиме в напрямках покращення комунальних послуг, внутрішнього аудиту, публічних закупівель, інвентаризації земель та комунального майна, підготовки молодіжних працівників, оцінки спроможності громади та інших важливих рішень для нашої громади.

В рамках співпраці Ніжинська ОТГ отримає не тільки фахову консультаційну підтримку, а й фінансову допомогу для впровадження проектів з благоустрою, покращення комунальних послуг, молодіжних проектів або інших проектів, що будуть визначені спільно з мешканцями громади.

Радник міського голови Сергій Охонько відмітив, що Ніжин готовий до плідної співпраці та відкритий до діалогу з громадою задля спільного вирішення проблем, що турбують мешканців.    

Сектор інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради    

24.12.2020