Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради під керівництвом міського голови Анатолія Лінника.

На початку наради було традиційно заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна прозвітувала, що протягом тижня надійшло 245 заяв, за якими було відкрито 21 кримінальне провадження. По лінії адміністративної практики складено 113 адміністративних матеріалів, у 53 випадках накладено адміністративні штрафи на загальну суму 13 430 грн. 18 адміністративних протоколів передано до інших органів. По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 63 порушення ПДР: 6 з них - за водіння автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, 7 водіїв керували автотранспортом без відповідних документів. З вини водіїв було допущено 4 ДТП без потерпілих осіб. Минулого тижня зафіксовано 4 випадки насильства у сім'ї. Також актуалізувала увагу присутніх на збільшенні випадків крадіжок - розпочато 9 кримінальних проваджень. Продовжують мати місце випадки шахрайства інтернет-магазинів по відношенню до покупців. Пані Інна наголосила, що не слід робити повну передоплату при купівлі товарів у інтернет-магазинах чи в окремих продавців, адже таким чином самі покупці дають додаткову можливість їх ошукати.

За інформацією відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян, за минулий тиждень до виконавчого комітету надходили звернення громадян, які стосувалися надання матеріальної допомоги, призначення субсидій, погодження меж земельних ділянок тощо, неприбирання тротуарів від снігу.

Потому Анатолій Валерійович проконтролював виконання структурними підрозділами запланованих на минулий тиждень заходів та вивчив труднощі роботи кожного підрозділу.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

12.03.2018