Відбулась щотижнева оперативна нарада

22 червня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

Керівники медичних установ прозвітували, що захворюваність на COVID-19 зменшується. У міській лікарні перебуває на стаціонарному лікуванні 29 пацієнтів по напрямку COVID-19, з них 18 осіб з пневмонією та чекають результати ПЛР дослідження. Протягом доби до міської лікарні поступив один хворий з діагнозом пневмонія. Летальність за попередній тиждень склала 2 особи.

На амбулаторному лікуванні перебуває 9 хворих на COVID-19 та 13 контактних осіб.

Продовжується щеплення. Монодозною вакциною CoronaVac провели щеплення – 230 особам з числа маломобільного населення, осіб старше 50 років та особи, що зареєструвалися через додаток «Дія». Вакциною Pfizer провакциновано 612 осіб. А також проводиться ревакцинація вакциною AstraZeneca – 40 особам.

Керівники управлінь та відділів прозвітували про виконанні завдання на попередньому тижні та окреслили плани на поточний. Зокрема, 18 червня завершилися тендерні процедури по визначенню переможця по будівництву фонтану на центральні площі міста. На цьому тижні буде визначений переможець. А також 24 червня відбудеться завершальний етап тендерної процедури по реконструкції вул.Гоголівська.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

22.06.2021