Відбулась нарада з перевізниками

27 серпня перший заступник міського голови Григорій Олійник провів спільну нараду з перевізниками за участю міського голови Анатолія Лінника, радника міського голови Сергія Осадчого, начальника управління ЖКГ та Б Анатолія Кушніренка щодо надання транспортних послуг громадського транспорту.

У зв’язку з закінченням тимчасового договору по перевезенню пасажирів на маршрутах № 11, 12 та 13, який був заключений з перевізниками Приватним підприємством «Омнібус - Н» і Товариством з обмеженою відповідальністю «Пассервіс», міська влада запропонувала заключити тимчасовий договір на перевезення пасажирів громадським транспортом терміном на 14 календарних днів.

Григорій Миколайович проінформував, що сьогодні планується зустріч з керівництвом Чернігівської державної адміністрації щодо даної ситуації та керівниками Чернігівського національного технологічного університету, який здійснює обрахунок пасажиропотоку та визначення тарифу на перевезення в громадському транспорті.

Анатолій Валерійович наголосив: «Ми вживаємо всі необхідні заходи, щоб прискорити процес обрахунку пасажиропотоку та затвердження нових тарифів».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.08.2018