Відбулась координаційна нарада з питань забезпечення цільового використання полігону за призначенням

27 квітня за участі міського голови Олександра Кодоли відбулась координаційна нарада з питань забезпечення цільового використання полігону за призначенням. Обговорювалися аспекти дотримання усіх норм і правил під час навчальних заходів національно-патріотичного виховання, вишколів громадських організацій та проведення занять батальйону територіальної оборони.

Під час обговорень було знайдено порозуміння по всім спірним питанням. В подальшому всі заплановані заходи будуть проводитись з дотриманням норм техніки безпеки та чинного законодавства за погодженням міського голови Олександра Кодоли та ніжинського військового комісара Володимира Якущенка.

Очільник міста наголосив на важливості підготовки чіткого, відпрацьованого алгоритму та порядку використання полігону, щоб самовільних заходів на полігоні не відбувалося.

«Ми повинні підтримувати національно-патріотичне виховання молоді, брати участь у всіх заходах, пов’язаних з вихованням молоді в плані захисту Батьківщини. Така тісна співпраця піде тільки на користь міській громаді, військовому комісаріату і всім патріотичним організаціям міста та області», - зазначив Володимир Якущенко.    


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

27.04.2021