Відбулась комунальна нарада

14 лютого у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та жителі міста.

На початку засідання керівники комунальних підприємств обговорили проблемні питання по наданню послуг населенню, розглянули пропозиції покращення та шляхи їх вирішення, а також прозвітували щодо роботи комунальних служб: очищення від снігу доріг та тротуарів, вуличне освітлення, реконструкція бетонних стовпів для вуличного освітлення, про стан опалення в місті.

Григорій Миколайович порушував тему реформування житлового сектору і переходу на нові форми управління. Проводяться заходи щодо інформування населення по організації створення ОСББ та мешканців, які ще не визначилися, щодо обслуговування внутрішньобудинкових мереж.

Завершуються обговорення питання та доопрацювання правил благоустрою. Проект правил благоустрою розміщено на офіційному сайті Ніжинської міської ради, або можна перейти за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/314/obgovorennya-regulyatornogo-akta.html.

Григорій Миколайович проінформував присутніх, що 01 березня має в ступити в дію режим добового балансування природного газу. Детальніше можна дізнатися за посиланням: https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/2622626-dobove-balansuvanna-ukrtransgaz-rozpocinae-pidgotovku-informacijnoi-platformi.html

Також не пізніше 1 травня 2019 року необхідно облаштувати комерційний вузол обліку газу засобами дистанційної передачі: http://oilreview.kiev.ua/2018/07/13/nkrekp-vidterminuvala-do-travnya-2019-roku-granichnij-termin-obladnannya-vuzliv-obliku-gazu-sistemami-distancijno%D1%97-peredachi-pokaznikiv/

Під час засідання були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.02.2019