Ветеранів привітали у стінах Ніжинської міської ради

Напередодні Дня Перемоги у стінах Ніжинської міської ради ветеранів вітали зі святом. Міський голова Анатолій Лінник висловив свою вдячність усім тим, хто багато років тому стояв за свій народ та його майбутнє. До привітань приєдналася і голова громадської організації ветеранів Лариса Алєксєєнко. Вона теплими словами згадала тих, хто сьогодні не зміг завітати на свято. Її слова супроводжувались фотографіями спілки ветеранів, які взяли участь у різних заходах до Дня Перемоги. Ювілейними медалями «70 років Перемоги на фашизмом» були нагороджені:

- Крапивянський Петро Андрійович

- Гриценко Микола Кузьмич

- Дубров Іван Авер`янович

- Карапута Григорій Лаврентійович

- Моренко Данило Прокопович

- Москаленко Іван Григорович

- Степаненко Федір Петрович

- Стоянов Євгеній Олександрович

- Тимошин Михайло Петрович

- Федоров Генадій Пилипович

- Чернета петро назарович

- Абузяров Віктор Харитонович

Привітати ветеранів піснями та танцями з цим великим святом прийшли й вихованці ДНЗ «Казочка», художні колективи Ніжина. Щоб нагадати про далекі роки молодості талановиті виконавці заспівали пісні, що у роки Другої Світової війни допомогли пройти та вистояти, захищаючи рідну Батьківщину.

Не забули і про тих ветеранів, які не мали можливості завітати на зустріч. Відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «70 років Перемоги над фашизмом» та подякою Голови Чернігівської обласної державної адміністрації нагородили Іваненко Ганну Андріївну та Сережко Олексія Ігнатовича.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

05.05.2017