Урочистості до Дня Державного прапора України

Відбулись урочистості з нагоди Дня Державного прапора України. Розпочав захід вітальним словом міський голова Анатолій Лінник: «Прапор - символ слави українства, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення нації.

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо данину пам'яті героїчному минулому країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

Відзначення Дня Державного прапора виховує в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності, загартовує дух української свідомості. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Щиро бажаю всім і кожному доброго здоров’я, миру, злагоди і достатку. Любімо і поважаймо Державний Прапор України, захищаймо його як потужний оберіг України та духовний скарб нації!

Нехай Бог охороняє нашу Україну, громаду, кожну родину від незгод і усіляких негараздів.Слава великому українському народові!Слава соборній незалежній Україні!» .

Під звуки гімну України було піднято державний прапор.

У святковій атмосфері міський голова вручив юним громадянам їхні перші дорослі документи – біометричні паспорти. Молодь, в свою чергу, щиро подякувала та урочисто пообіцяла з честю і гідністю носити високе звання громадянина України, своїм сумлінним ставленням до навчання примножувати її славу, її багатство, у всьому і завжди робити так, як велить наш основний Закон – Конституція України.

Також було відзначено Подяками і Грамотою кращих працівників міста.

Завершилось свято ходою і покладанням квітів до пам’яника Тарасові Шевченку.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.08.2017