Урочистий концерт до Дня медичного працівника

З нагоди Дня медичного працівника на сцені Ніжинського драматичного театру імені М. Коцюбинського відбулось урочисті вітання працівників цієї галузі.

Прешими привітали присутніх міський голова Анатолій Лінник і секретар міської ради Валерій Салогуб: «Дорогі медики! Дозвольте від щиро серця привітати вас з професійним святом.

Ви відповідаєте за найдорожче, що має кожна людина – за наше здоров’я. Ви – наші рятувальники в найскладніші хвилини життя. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією! А зі свого боку ми докладемо ще більших зусиль для того, щоб ви могли працювати у більш комфортних умовах, а праця ваша була достойно оцінена».

Слід зазначити, що цього року медичних працівників чекав приємний сюрприз: за ініціативи міської ради з міського бюджету всі медики отримали премію у розмірі 50% від посадового окладу.

Найсумлінніші працівники були відзначені Почесними грамотами, Грамотами та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради та Міністерства охорони здоров’я. До привітань долучились і депутат міської ради Максим Білоусенко, який від імені народного депутата Олександра Кодоли вручив Грамоти медикам. Церемонію нагородження продовжили головний лікар ЦМЛ ім.. М. Галицького Олександр Костирко та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко. Вони також теплими словами вдячності за сумлінну роботу та відзнаками привітали своїх колег.

Потому розпочалась концертна програма за участю акторів Ніжинського драматичного театру.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

16.06.2017