Урочисте відкриття відреставрованого будинку і скверу імені Юрія Лисянського

Сьогодні відбулося урочисте відкриття відреставрованого будинку і скверу імені всесвітньовідомого українського мореплавця Юрія Лисянського. У церемонії відкриття взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий та Ігор Алєксєєнко, співробітники Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку.

Завдяки допомозі Альфа-Банку в будинку були відремонтовані і пофарбовані стіни, цоколь, покрівля, водозливна система, у сквері пофарбовано огорожу, встановлені урни, гранітні плити з напісферами і гравіюванням етапів подорожі, встановлена підсвітка. Регіональний керівник масового бізнесу Альфа-Банку Україна Юрій Бугрим зазначив: «Альфа-Банк Україна з радістю долучився до здійснення благоустрою та впорядкування території навколо будинку і скверу відомого на весь світ українського мореплавця Юрія Лисянського, який народився тут, у Ніжині. Ми пишаємося тим, що наш земляк став справжнім українським Магелланом і здійснив навколосвітню подорож».

Після покладання квітів до пам’ятнику Ю. Лисянському, влада та гості міста відвідали музей Рідкісної книги, де познайомилися із життєвим шляхом нашого земляка з історичних книг.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

11.08.2017

Попредня новина:

З Днем будівельника!

Наступна новина:

Звіт бюджетних установ