Триває робота над стратегію розвитку малого та середнього бізнесу в місті Ніжині

Триває другий етап реалізації проекту FORBIZ. 14 травня до міста Ніжина завітали його представники: Богдана Александрова-Ефе, старший консультант з питань політики малого та середнього підприємництва, Ольга Красовська, координатор з питань регіональної та місцевої політики малого та середнього підприємництва, експерт Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Під час зустрічі відбулось обговорення робочих питань щодо розробки «Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва міста Ніжина». Експерти повідомили про співпрацю з Міністерством Економічного розвитку і торгівлі України щодо реалізації проектів FORBIZ.

Учасники робочої групи представили свої напрацювання щодо напрямів, завдань та проектних ідей стратегії МСП міста. Зазначимо, що проект технічної допомоги EU4Business|FORBIZ фінансується ЄC та впроваджується консорціумом GFA. Проект надає технічну підтримку Міністерству економічного розвитку і торгівлі України в галузі регуляторної політики та політики МСП. Його основна мета — створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва, зокрема для представників малого і середнього бізнесу.

За матеріалами відділу економіки

та відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.05.2018