Святковий концерт до Дня вчителя

Щороку восени ми відзначаємо День працівників освіти. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих хто сходинками за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

4 жовтня у міському Будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди свята. Почесними гостями заходу були секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат обласної ради Наталія Копиця, депутат міської ради Наталія Радченко, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат.

Валерій Володимирович від імені міського голови Анатолія Лінника та від депутатського корпусу звернувся з вітальними словами до вчителів, вихователів, викладачів, майстрів, зусиллями яких твориться майбутнє нашого міста та всієї нашої країни. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення вчителя, подякував педагогам за плідну роботу, за відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддають і віддавали дітям. Також до вітань долучилися депутат обласної ради Наталія Копиця, Тамара Стратілат, начальник управління освіти помічник народного депутата України Олександра Кодоли Станіслав Крапив’янський.

Окрасою свята стали вокальні та хореографічні композиції від творчих колективів міста.

Відділ інфомаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

05.10.2018