Стартував турнір з мініфутболу пам’яті Миколи Петруха та Дмитра Тернового

Сьогодні, 18 червня, на території ЗОШ № 9 відбувся традиційний турнір з мініфутболу. Змагання присвячене пам’яті Миколи Петруха та Дмитра Тернового.

Микола Петрух, колишній керівник державної податкової інспекції у Ніжині, започаткував цей футбольний турнір наприкінці 90-х років. І з того часу щороку свято футболу традиційно збирає у Ніжині податківців області.

Полковник МВС України Дмитро Терновий також колишній податківець, який серед перших пішов захищати свою Батьківщину. Він загинув під час АТО у лютому 2015 року та посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. Пам’ятний знак Дмитру Терновому встановлений на території Ніжинської загальноосвітньої школи №9.

У турнірі взяли участь три команди, до складу яких увійшли працівники податкової міліції та державної податкової інспекції Чернігівщини.

Міський голова Олександр Кодола привітав усіх футболістів із початком турніру та побажав спортсменам перемоги.

«Шановні учасники футбольного турніру! Радий вітати вас на гостинній Ніжинській землі! Переконаний, що це футбольне змагання стане знаменною подією в спортивному житті Чернігівщини.

Футбол надзвичайно цікавий вид спорту, який всебічно розвиває людину фізично. Крім тіла, футбол загартовує характер і волю.

Упевнений, всі ми станемо свідками красивої, безкомпромісної, спортивної боротьби, яка продемонструє блискучу витримку і незламну жагу до перемоги.
Бажаю всім учасникам турніру продемонструвати свої найкращі спортивні здібності!», - звернувся до спортсменів міський голова Олександр Кодола.

У результаті запеклих змагань перше місце здобула команда ГУ ДПС в Чернігівській області, друге -  Ніжинська ДПІ, третє - ГУ ДФС в Чернігівській області.  


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

18.06.2021