Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Музиченко Інну Іванівну про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Міський голова Анатолій Лінник висловив особисту подяку міському відділу поліції за роботу під час проведення другого туру виборів Президента України, а саме забезпечення правопорядку та охорону виборчих дільниць.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив, що 23 квітня о 12-00 годині відбудеться офіційне відкриття І (міського) етапу Всеукраїнської військово-спортивної гри «Сокіл (Джура)» у заміському закладі оздоровлення ім. Я.Батюка с.Вертіївка. Підведення підсумків буде проведено 04 травня в рамках святкування Дня міста.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак запросили всіх присутніх разом зі своїми родинами долучитися до «Фестивалю писанок», який відбудеться 25 квітня о 14-00 год.біля Всіхсвятської церкви (Храм Всіх святих). Всі бажаючі матимуть можливість розписати писанку та прикрасити нею Великоднє дерево.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів щодо епідеміологічної ситуації на території громади міста станом на 23 квітня 2019 року захворіло 4 особи – гострі ентероколіти, 7 осіб – кір (3 дітей та 4 дорослих), 9 осіб – вітряна віспа (1 дорослий та 8 дітей), 1 особа – скарлатина, 1 особа – вірусний гепатит (дорослий). Олександр Михайлович зазначив також що на минулому тижні на 100 осіб менше захворіло на ГРВІ ніж на минулому тижні. Всього захворіло по місту 124 особи з них 66 – дітей та 58 – дорослих.

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зауважила станом на 22 квітня 2019 року 48654 мешканців міста підписали декларації з сімейними лікарями (69,5%). За минулий тиждень підписано ще 358 декларацій.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 22 квітня по 28 квітня можна ознайомитися за посиланням:

Відділ інформаційно-аналітитчної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.04.2019