Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові. Традиційно на нараді було заслухано начальника штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області майора поліції Балабайка Тараса Анатолійовича та начальника сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Клюйка Геннадія Володимировича. Також обговорювався план роботи на тиждень. Так, у вівторок 20 грудня планується проведення 0 10.00 годині засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації. Об 11.00 – відбудеться розширене засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету, на якому планується розглянути доопрацьований проект бюджету на 2017 рік.

У середу о 14.00 – відбудеться постійна комісія міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. Окрім питань, винесених на затвердження 19 чергової сесії планується обговорити проблему проїзду багатотоннажного транспорту вулицями міста.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко актуалізувала увагу усіх представників бюджетних установ на тому, що 29 грудня –останній день роботи казначейства по захищеним статтям видатків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

19.12.2016

Попредня новина:

«Новому року бути!»