Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Музиченко Інну Іванівну про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Головний лікар ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко зазначив що у зв'язку з погіршенням погодних умов підвищилась захворюваність на грип. За минулий тиждень до закладів охорони здоров'я за медичної допомогою звернулось 275 громадян з низ 175 чоловік – діти. Також зафіксовано 11 випадків на кір.

Міський голова Анатолій Лінник зазначив, що необхідно провести інформаційну компанію та повідомити населення щодо забезпеченістю вакцина яка необхідна для щеплень від кору та сезонного захворювання га Грип.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 26 листопада по 02 грудня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-26-listopada-po-02-grudnya-2018-roku.html

26.11.2018