Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 212 заяви та повідомлення, 27 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 187 адміністративних правопорушення та накладено 81 штраф на суму 17210 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 61 порушення (5 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 5 – керування без відповідних документів; 4 – керування транспортними засобами не маючи на це права; 9 – знехтували умовами технічного контролю; 5– керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 16 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (34 випадки) та паління тютюнових виробів (35 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 11 фактів придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва.

Заступник головного лікаря ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олена Шейко доповіла щодо ситуації по захворюваності на кір, яка склалась на території міста Ніжина. З початку року на кір захворіло 54 людини.

Сергій Колесник запросив відвідати 22 травня велику залу виконкому на 11-30хв. усіх керівників виконавчих органів влади, а також керівників підприємств, установ організацій на короткотерміновий семінар на тему: Засади державної антикорупційної політики в Україні. Закон України «Про запобігання корупції». Запровадження змін в чинне антикорупційне законодавство в Україні. Доповідач: Білинська Марина Миколаївна, віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 21 по 25 травня можливо ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/263/zahodi-z-21-po-27-travnya-2018-roku.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

21.05.2018