Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, заслухано начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського про стан готовності освітніх закладів до нового навчального року, обговорено план роботи на поточний тиждень.

До відділу поліції за минулий тиждень надійшло 245 заяв та повідомлень, з яких 19 занесено до ЄДР. Складено 135 адміністративних протоколів (у 2016 році – таких протоколів було 50). З них виписано 42 – попередження та 22 – штрафи. По лінії ДАІ – сталося 9 ДТП без постраждалих осіб. «Відділ продовжує боротьбу із самогоноварінням. Зафіксовано три випадки зберігання апарату та виготовлення самогону (із подальшим вилученням) та сім осіб притягнено до відповідальності за вживання продукту самогоноваріння. Вцілому відмічу покращення криміногенного стану у місті порівнюючи із минулим тижнем. Більшість заяв стосувалися фактів спричинення тілесних пошкоджень», - зазначила Інна Музиченко.

Міський голова Анатолій Лінник черговий раз поставив питання по регулюванню стихійної торгівлі. Звернув увагу на почастілі випадки торгівлі та порушення умов благоустрою по вул. Гоголя.

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко висловив подяку відділу поліції за професійний супровід колони на День Незалежності України.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник доповів присутнім про результати зустрічі із проектантами центральної частини міста: «Реконструкція запланована в три етапи: - площа, від річки до площі, від площі по вул. Шевченка до вул. Козача. У другій декаді вересня проектант планує презентувати свій проект».

У своїй доповіді, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський прозвітував про стан готовності освітніх закладів до нового навчального року, зокрема про проведені заходи з енергозбереження, ремонту приміщень, закупівлі нового обладнання (деталі: http://osvita-nizhyn.at.ua/news/pidgotovka_do_novogo_navchalnogo_roku/2017-08-22-1137).

Анатолій Валерійович Лінник подякував управління освіти за оперативно та ефективно проведену роботу по організації ремонтних робіт та виконанню запланованих заходів.

Щодо планів заходів на поточний тиждень, секретар міської ради Валерій Салогуб ще раз нагадав про завтрашнє пленарне засідання: «На минулому тижні постійні комісії міської ради мали можливість детально вивчити всі проекти рішень, які завтра подаватимуться на розгляд. Тож, робота сесії має бути плідною, з виваженими та аргументованими рішеннями».

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

28.08.2017