Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максима Терещенко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, а також обговорено план роботи на поточний тиждень.

Максим Терещенко доповів, що за минулий тиждень до відділу надійшла 281 заява та повідомлення, з них 42 занесені до ЄДР: крадіжки, шахрайства, злочини проти довкілля, заволодіння авто, збут наркотичних речовин, підробка документів, тілесні ушкодження та інші.

Складено 125 адміністративних протоколів, з них 51 – по лінії ДАІ (12 – по руху великотоннажного транспорту). Решта, - куріння у не відведених для цього місцях, розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях, невиконання обов’язків батьків по вихованню неповнолітніх дітей, та ін.

При обговоренні планів на поточний тиждень, секретар міської ради Валерій Салогуб нагадав про підписане міським головою Розпорядження про скликання чергової 23 сесії міської ради, яка має відбутися 27 квітня 2017 року. «Проект порядку денного чергової сесії вже включає 39 проектів рішень, тому, для того щоб депутати встигли їх опрацювати, прошу до п’ятниці всім суб’єктам подання проектів рішень надати відділу з питань організації діяльності міської ради та її виконавчого комітету всі необхідні екземпляри проектів», - підкреслив Валерій Володимирович.

Також, на нараді в черговий раз заступником міського голови Сергієм Петровичем Дзюбою в контексті створення єдиного медичного містечка піднімалося питання перенесення лабораторії та встановлення нового флюорографа.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій

з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

18.04.2017