Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна актуалізувала увагу присутніх на поширенні випадків шахрайств з банківськими картками, проінформувала про результати рейду з перевірки посвідчень, які дають право на керування автотранспортом. На останок, пані Інна звернулася до жителів міста з проханням дозовано вживати алкогольні напої та пам'ятати, що вони є частою причиною конфліктів та сварок.

За інформацією відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян, за минулий тиждень до виконавчого комітету надходили звернення громадян, які стосувалися надання матеріальної допомоги, призначення субсидій, погодження меж земельних ділянок тощо.

Щодо планів на поточний тиждень:

12.02.18 о 14:30 – засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю ;

13.02.18 о 10.00 – засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації;

13.02.18 о 14.00 – засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища;

16.02.18 з 9:00 – заслуховування керівників бюджетних установ за результатами виконання бюджету 2017 року та дотримання режиму економії ресурсів.

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко звернув увагу присутніх на тому, що 15 лютого відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

13.02.2018